Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot

2,945

Lirik lagu: Tanjung Mas Ninggal Janji

Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo

Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo

Penting Iso Ngademke Ati

Semono Ugo Rasane Atiku

Mung Tansah Nunggu Tekamu

Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku

Kangen... Kangen'e Atiku

Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan

Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan

Nanging Saiki

Wes Luwih Ing Janji

Nyatane Kowe Ora Bali-bali

Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene

Biyen Aku Ngeterke Kowe

Ning Pelabuhan Semarang Kene

Aku Tansah Ngenteni Kowe



Mp3 Musik Indonesia Tanjung Mas Ninggal Janji Download Lagu di Mp3 Music Download - DownloadLaguTerbaru.Org
Dengarkan Musik Mp3 baru Tanjung Mas Ninggal Janji gratis dengan kecepatan tinggi - Free Lagu Download - di DownloadLaguTerbaru.Org, Unduh Musik menyenangkan Tanjung Mas Ninggal Janji janji baru untuk melihat Anda lagi Download lagu Tanjung Mas Ninggal Janji online terbaru - Cari Mp3 - di DownloadLaguTerbaru.Org, Download music cepat Tanjung Mas Ninggal Janji menyenangkan mendengarkan perasaan Anda
Lihat Lebih

Komentar

EMO Kirim