Ai - Doel Sumbang

1,141

Lirik lagu: Ai

Arek mungkir euweuh alesan keur mungkir
Asep endag ku Ai
Hese bohong rumasa teu bisa bohong
Asep oleng ku Ai
Ayeuna sisiga nu kabedil ku jangjawakan
Kapanah ku kinasihan
Lieur ku Ai
Kabedil ku jangjawakan
Kapanah ku kinasihan
Gelo ku Ai
Samara sasamar polah
Teu bisa dipapaleutkeun
Teu bisa dibebenjokeun
Nu aya dina lamunan beurang peuting
Ukur Ai
Rumasa teu bisa mungkir
Asep oyag-oyagan ku Ai
Rumasa teu bisa bohong
Asep eundeug-eundeugan ku Ai
Tue bisa mungkir jeung bohong
Nu aya dina hate Asep ngan ukur Ai


Gudang Lagu Terbaru 2017 free download Ai mp3 di Download Lagu
Download lagu tercepat Ai - Download Mp3 - di DownloadLaguTerbaru.Org, Dengarkan mp3 Ai Indonexia atau dan tercepat Download music mp3 Ai kecepatan tinggi - Music Downloader - di sini, Dengarkan mp3 gratis di DownloadLaguTerbaru.Org
Lihat Lebih

Komentar

EMO Kirim