Sing Sanggup (feat. Nella Kharisma) - Mahesa

2,665

Lirik lagu: Sing Sanggup (feat. Nella Kharisma)

Sing sanggup isun nyonggo,
Batin hang nelongso.
Mergo welas riko,
Nong wong liyo.

Gampang dhung ngumbar janji,
Nyatane mung ngapusi,
Riko nggawe isun kesikso.

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko.
Sing sanggup isun sing sanggup,
Adoh ambi riko.

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko.
Sing sanggup isun sing sanggup,
Welas yo mung riko.

Sing sanggup isun nyonggo,
Batin hang nelongso.
Mergo welas riko,
Nong wong liyo.

Gampang dhung ngumbar janji,
Nyatane mung ngapusi,
Riko nggawe isun kesikso.

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko.
Sing sanggup isun sing sanggup,
Adoh ambi riko.

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko.
Sing sanggup isun sing sanggup,
Welas yo mung riko.

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko.
Sing sanggup isun sing sanggup,
Adoh ambi riko.

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko.
Sing sanggup isun sing sanggup,
Welas yo mung riko.


Download lagu baru Sing Sanggup (feat. Nella Kharisma) kecepatan tinggi bebas - Download Lagu Gratis - di sini, download music Sing Sanggup (feat. Nella Kharisma) untuk mendengarkan dan men-download musik gratis di DownloadLaguTerbaru.Org Download Lagu mp3 Sing Sanggup (feat. Nella Kharisma) terbaru - Download Lagu Terbaru - di DownloadLaguTerbaru.Org, Download musik Sing Sanggup (feat. Nella Kharisma) secara gratis di telepon Free Download mp3, Download Lagu Mp3 Sing Sanggup (feat. Nella Kharisma) di Download Lagu - DownloadLaguTerbaru.Org
Lihat Lebih

Komentar

EMO Kirim